fbpx
logo-color

ΜΑΓΙΚΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ | 6 ΗΜΕΡΕΣ

6 Days

Σύγχρονη αρχιτεκτονική, εκπληκτικά τοπία, χιόνια και συνάμα πράσινο, φιδογυριστοί επαρχιακοί δρόμοι, χωριά και κωμοπόλεις βγαλμένες από πίνακά ζωγραφικής. Μια συναρπαστική σκανδιναβική χώρα που σίγουρα θα σε καταπλήξει !

Print Friendly, PDF & Email

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος με τελικό προορισμό το Όσλο. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Νορβηγία και άμεσα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Το Όσλο είναι μια πολύ ζωντανή πόλη η οποία γνωρίζει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Βρίσκεται απέναντι από τo Oslofjord, ένα κολπίσκο στα νοτιοανατολικά της Νορβηγίας, και είναι γεμάτη από ιστορικά μνημεία, μουσεία, εντυπωσιακά πάρκα και ποικιλία εστιατορίων και πολλά άλλα. Περπατήστε την πόλη για την γνωρίσετε ακόμη καλύτερα ή μπορείτε να συμμετέχετε σε μια οργανωμένη ξενάγηση της πόλης όπου θα μάθετε όλα τα κρυμμένα μυστικά της. Διανυκτέρευση στο Όσλο.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια αναχωρούμε από το Όσλο και μετά από 1μιση ώρα ταξίδι θα φτάσουμε στο Λιλεχάμερ. Το Lillehammer είναι γνωστό για τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του σκι και των χειμερινών δραστηριοτήτων, καθώς οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 1994 είχαν διεξαχθεί εκεί και όλες οι εγκαταστάσεις συντηρούνται με ευλάβεια. Το Λιλεχάμερ έχει βέβαια και ιστορική αξία καθώς και πολλά ακόμη να προσφέρει στον επισκέπτη καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου. Για να γνωρίσετε την περιοχή του Lillehammer, σας προτείνουμε να συμμετέχετε σε μια πανοραμική ξενάγηση της περιοχής, όπου θα θαυμάσετε το διάσημο μουσείο Maihaugen, ένα από τα καλύτερα της Νορβηγίας, θα επισκεφτείτε το Ολυμπιακό πάρκο και το μουσείο καθώς και πολλά ακόμη. Η περιοχή είναι επίσης ευρέως γνωστή για τις φάρμες της, που παράγουν το παραδοσιακό καφέ τυρί (Gudbrandsdals-cheese). Μπείτε σ’ ένα τοπικό μαγαζί και ανακαλύψτε τις γεύσεις της Νορβηγίας, πριν προχωρήσετε στα Νορβηγικά βουνά. Διανυκτέρευση στο Λιλεχάμερ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια αναχωρούμε με προορισμό το Røros. Μέσα από μια διαδρομή 3μιση ωρών θα φτάσουμε στην γοητευτική πόλη Røros που είναι η πιο αυθεντική και παράλληλα η πιο απομακρυσμένη πόλη της Νορβηγίας. Βρίσκεται βαθιά στην ενδοχώρα περιτριγυρισμένη από οροσειρές, ποτάμια, δάση και είναι ένας έξοχος προορισμός για ρομαντικά ταξίδια και αυθεντικές εμπειρίες όλο τον χρόνο. Στην πόλη Røros θα συναντήσετε την αληθινή Νορβηγική κουλτούρα καθώς η πόλη έχει προστεθεί στην λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco. Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε μια προγραμματισμένη ξενάγηση στην πόλη για να μπορέσετε να γνωρίσετε καλύτερα τις ομορφιές της, να επισκεφτείτε το Μουσείο Ιστορίας, μια φάρμα των Σάμι και την μοναδική εκκλησία. Διανυκτέρευση στο Røros.

Day 4 :
RØROS

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Για σήμερα προτείνουμε μια επίσκεψη σε μια φάρμα με χάσκι ή να συμμετέχετε σε μια ξενάγηση σ΄ ένα από τα ορυχεία χαλκού (Storwatz Mine) και να μάθετε για την σημασία της βιομηχανίας στο πέρασμα των χρόνων ή απολαύστε τη γαστρονομική πλευρά της πόλης με γευσιγνωσία μπύρας και φαγητού γύρω από τις τοπικές μικρό – ζυθοποιίες. Το Røros είναι ένα αξέχαστο μέρος, κρυμμένο στην ενδοχώρα της Νορβηγίας. Διανυκτέρευση στο Røros.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για το Trondheim, την παλιά πρωτεύουσα της Νορβηγία, ονομαζόμενη και «Σπίτι των Σκανδιναβών». Το Trondheim με τη πλούσια παράδοση που έχει είναι η τρίτη μεγαλύτερη στη Νορβηγία! Πρόκειται για μια ζωντανή, πολύχρωμη, μεταρρυθμιστική, νεανική αλλά και αυθεντική πόλη. Μπορείτε να συμμετέχετε σε μια προαιρετική πανοραμική ξενάγηση για την γνωρίσετε ακόμη καλύτερα καθώς και να επισκεφτείτε τον μαγευτικό Καθεδρικό Ναό Nidaros. Επίσης μπορείτε να κανονίσετε μια περιήγηση γευσιγνωσίας μπύρας ή του Aquavit ενός Σκανδιναβικού αλκοολούχου ποτού. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το υπαίθριο Μουσείο του Sverresborg. Διανυκτέρευση στο Τροντχάιμ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο του Trondheim όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας πίσω στην Ελλάδα.

Στην τελική τιμή περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Όσλο και Trondheim – Αθήνα με της KLM ή της Scandinavian Airlines.
 • Περιλαμβάνει 1 αποσκευή μέχρι 23 κιλά & μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
 • Διαμονή για 1 νύκτα στο Όσλο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία βάση τιμοκαταλόγου.
 • Διαμονή για 1 νύκτα στο Lillehammer σε επιλεγμένα ξενοδοχεία βάση τιμοκαταλόγου.
 • Διαμονή για 1 νύκτα στο Røros σε επιλεγμένα ξενοδοχεία βάση τιμοκαταλόγου.
 • Διαμονή για 1 νύκτα στο Trondheim σε επιλεγμένα ξενοδοχεία βάση τιμοκαταλόγου.
 • Καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ.
 • Μεταφορές όπως αναφέρονται παρακάτω.
 • Μεταφορά την 1η ημέρα με τραίνο από το αεροδρόμιο του Όσλο στο κεντρικό σταθμό και εν συνέχεια με Taxi στο ξενοδοχείο μας.
 • Μεταφορά την 2η ημέρα από το ξενοδοχείο μας με Taxi στο κεντρικό σταθμό τραίνων του Όσλο και συνέχεια με τραίνο με προορισμό το κεντρικό σταθμό του Hammar ή Lillerhammer. Συνέχεια με Taxi στο ξενοδοχείο μας στο Lillehammer.
 • Μεταφορά την 3η ημέρα με Taxi από το ξενοδοχείο μας στο σταθμό του Lillerhammer και στην συνέχεια με τραίνο με προορισμό το Røros. Άφιξη στο σταθμό του Røros και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας με Taxi.
 • Μεταφορά την 5η ημέρα από το ξενοδοχείο μας στο σταθμό του Røros όπου θα πάρουμε το τραίνο με προορισμό το Trondheim. Άφιξη στο σταθμό του Trondheim και μεταφορά με Taxi στο ξενοδοχείο μας.
 • Μεταφορά την 6η ημέρα από το ξενοδοχείο μας στο Trondheim στο αεροδρόμιο του Trondheim.
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας.

Δεν περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 170€ ανά άτομο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, ανάκτορα, και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά.
 • Ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙΜΕΣ ανα ΑΤΟΜΟ
ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡ.
Comfort Børsparken & Scandic Hamar & Bergstadens Hotel & Scandic Lerkendal 1159 € 1665 € 200 €
Clarion Collection Savoy & Scandic Hafjell Resort & Røros Hotell & Scandic Bakklandet 1225 € 1789 € 200 €
Grand Hotel by Scandic & Scandic Lillehammer & Erzscheidergården & Britannia 1429 € 2255 € 200 €
Print Friendly, PDF & Email

Για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος η ροή μπορεί να διαφοροποιηθεί χωρίς όμως να παραλειφθεί κάτι.

 

Print Friendly, PDF & Email

Συμπληρώστε τη φόρμα από κάτω για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΜΑΓΙΚΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ | 6 ΗΜΕΡΕΣ
Από €1,159
/ ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €1,665
/ ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο
 • 5
 • Κάθε Σάββατο από 07/10/2023 - 27/04/2024
 • Αεροπορική εκδρομή