fbpx
Search
Close this search box.
2---Anniversary-Logo-Website-Color-sm

ΜΑΛΔΙΒΕΣ | 8 ΗΜΕΡΕΣ

8 Days

Ο παράδεισος με καταγάλανα νερά και τη χρυσαφένια άμμο.  Υπάρχουν αναρίθμητες παραλίες για όλα τα γούστα, κυρίως για όσους αναζητούν ηρεμία και ξεγνοιασιά, όπως τα νιόπαντρα ζευγάρια που συχνά τις επιλέγουν για το μήνα του μέλιτος. Οι πιο χαρακτηριστικές παραλίες είναι οι Banyan Tree, Cocoa Island, Nika και Sovena Fushi Islands.
Κλίμα τροπικό, με μέση θερμοκρασία από 27 ως 33 βαθμούς. Οι νοτιοανατολικοί μουσώνες εκδηλώνονται μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και προκαλούν θαλασσοταραχή. Οι βορειοανατολικοί μουσώνες, λιγότερο ισχυροί, εκδηλώνονται από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο. Οι βροχές είναι άφθονες μεταξύ Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και Μαΐου – Ιουνίου. Προφυλαχθείτε από την ελονοσία, τον τυφοειδή πυρετό, την ηπατίτιδα Α και Β.

Καλύτερη περίοδος επίσκεψης: από τον Νοέμβριο ως τον Απρίλιο.
Έγγραφα: διαβατήριο έγκυρο για 6 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής, τουριστική βίζα για παραμονή 300 ημερών που παραχωρείται δωρεάν στο αεροδρόμιο του Μάλι, μαζί με τοπική άδεια οδήγησης.

Print Friendly, PDF & Email

Αναχώρηση από Ελλάδα και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού με προορισμό το Μαλέ στις Μαλδίβες.

Άφιξη στο Μαλέ των Μαλδίβων. Η ιδιόμορφη αυτή νησιωτική χώρα αποτελεί το μικρότερο σε πληθυσμό κράτος της Ασίας. Αποτελείται από 26 ατόλες - κοραλλιογενείς νησίδες - και έχει για εθνικό φυτό τους κοκοφοίνικες τους οποίους θα βρείτε σχεδόν σε κάθε σημείο των νησιών. Αν και η βλάστηση λόγω του αλατιού είναι κατα τ'άλλα μικρή η θαλάσσια ζωή είναι πλούσια.
Υποδοχή, μεταφορά και μεταφορά στο νησάκι της επιλογής σας Το είδος της μεταφοράς εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ αεροδρομίου Μάλε και του νησιού όπου θα παραμείνετε για το υπόλοιπο της διαμονής. Ταχύπλοο, υδροπλάνο ή ακόμα και συνδυαστική μεταφορά με εσωτερική πτήση και καραβάκι, όλα προσφέρουν μια ειδυλλιακή διαδρομή σε κάποιο από τα πολυάριθμα ονειρικά νησάκια/ξενοδοχεία της χώρας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και η μέρα είναι ελεύθερη για την απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση!
Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα. Μπορείτε να συμμετέχετε σε κάποια από τις πολλές επιλογές αναψυχής που προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Ενδεικτικά snorkeling στην πανέμορφη και ειδυλλιακή θάλασσα των Μαλδίβων.
Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα.
Ενδεικτικά μπορείτε να δειπνήσετε κάτω από τον ωκεανό σε ένα από τα εστιατόρια που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!
Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη μέρα.
Παρά το φαινομενικά περιορίσμενο εύρος επιλογών, οι Μαλδίβες προσφέρουν πληθώρα υπηρεσιών για να εξοικειωθούν οι επισκέπτες με τα νησάκια. Ενδεικτικά μπορείτε να συμμετέχετε σε μία οργανωμένη θαλάσσια εκδρομή με ξενάγηση από εγκεκριμένους θαλάσσιους βιολόγους και να μάθετε για την πλούσια θαλάσσια ζωή των Μαλδίβων.
Διανυκτέρευση.

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία εξόρμηση στο νησάκι της διαμονής μας ή αν το επιτρέπει ο χρόνος μικρή βόλτα στο κεντρικό παζάρι του Μαλέ. Η ακριβής ώρα αναχώρησης ορίζεται το προηγούμενο βράδυ σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο και διαμορφώνεται όσο το δυνατόν στον καταλληλότερο χρόνο βάση της προγραμματισμένης πτήσης. Εναλλακτικά μπορείτε να επιμηκύνεται την διαμονή σας. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Μαλέ και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Ελλάδα.

Άφιξη στην Ελλάδα.

Στην τιμή πακέτου Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Αθήνα.
 • 5 διανυκτερεύσεις στις Μαλδίβες.
 • Διατροφή όπως αναφέρεται παραπάνω.
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
 • Τοπικός αντιπρόσωπος.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ταξιδιωτικά έγγραφα.

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων & καυσίμων.
 • Ότι δεν αναφέρεται ανωτέρω ως περιλαμβανόμενο.

Για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Τιμοκατάλογος – Μαλδίβες 8 ημέρες – Ατομικό

Print Friendly, PDF & Email

Οι τιμές είναι υπολογισμένες με συγκεκριμένη νομισματική ισοτιμία €/$ κατά την ημέρα έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Σε περίπτωση σημαντικής διαφοράς στην ισοτιμία, θα υπάρξει αναπροσαρμογή της τιμής.

Print Friendly, PDF & Email

Συμπληρώστε τη φόρμα από κάτω για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΜΑΛΔΙΒΕΣ | 8 ΗΜΕΡΕΣ
 • Αεροπορικό Ατομικό Ταξίδι
 • 5
 • Καθημερινά