fbpx
logo-color

ΒΕΡΜΙΟ – ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ | 4 ΗΜΕΡΕΣ

4 Days

Χριστουγεννιάτικη 4μερη με πούλμαν σε Δίον, Βέροια, Έδεσσα, Παλαιός Άγιος Αθανάσιος (Καϊμακτσαλάν), Βήμα Απ. Παύλου και πολλά ακόμη. 

Print Friendly, PDF & Email

Συγκέντρωση σε προκαθορισμένο σημείο στο κέντρο της Αθήνας και αναχώρηση στις 06:30 για το Δίον, έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Μακεδονίας. Επίσκεψη (έξοδα ατομικά) στο ανακαινισμένο του Μουσείο. Συνεχίζουμε την πορεία μας και άφιξη στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης της Βέροιας και μας υποδέχεται με ζεστασιά. Παραλαβή των δωματίων μας και τακτοποίηση. Ξεκούραση και το βράδυ ακολουθεί το δείπνο μας σε μπουφέ.

Χρόνια Πολλά! Πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για την επίσκεψη στην πόλη της Έδεσσας, όπου θα αντικρύσουμε εικόνες ασύγκριτης ομορφιάς και θα θαυμάσουμε τον μεγάλο Καταρράκτη “Κάρανο” με το νερό του να πέφτει από ύψος 70 μ. Θα συνεχίσουμε για τους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν στον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου στο νομό Πέλλας, το πιο κοσμικό ορεινό χωριό και top χειμερινό θέρετρο της Μακεδονίας. Ο μέχρι πρόσφατα εγκαταλελειμμένος Παλιός Αγ.Αθανάσιος έχει μετατραπεί σε σημείο αναφοράς για τους φίλους του σκι και όχι μόνο, με έντονο παραδοσιακό χρώμα, όμορφους ξενώνες, στιλάτα μπαράκια, ταβέρνες που απογειώνουν τη γεύση, εξοχικές βίλλες κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για χαλάρωση. Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας σε μπουφέ.

Χρόνια Πολλά! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα Λουτρά Πόζαρ (Αριδαίας). Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία, να δοκιμάσουμε (για όσους επιθυμούν) τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην εξωτερική πισίνα, καθώς και να απολαύσουμε τον καφέ μας σε μία υπέροχη τοποθεσία, δίπλα στις πηγές. Θα συνεχίσουμε για τους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν στον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου στο νομό Πέλλας, το πιο κοσμικό ορεινό χωριό και top χειμερινό θέρετρο της Μακεδονίας. Ο μέχρι πρόσφατα εγκαταλελειμμένος Παλιός Αγ. Αθανάσιος έχει μετατραπεί σε σημείο αναφοράς για τους φίλους του σκι και όχι μόνο, με έντονο παραδοσιακό χρώμα, όμορφους ξενώνες, στιλάτα μπαράκια, ταβέρνες που απογειώνουν τη γεύση, εξοχικές βίλλες κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο σε μπουφέ.

Πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο μας και πεζή ξενάγηση της “άγνωστης” Βέροιας. Με συνοδεία ξεναγού (έξοδα ατομικά) θα ξεκινήσουμε την πεζή περιπλάνησή μας από το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, το σημείο στο οποίο δύο φορές κήρυξε, το 54 μ.Χ., τη νέα χριστιανική πίστη o Απόστολος των Εθνών. Θα προχωρήσουμε προς τα Δίδυμα Λουτρά (Χαμάμ) και την Εβραϊκή συνοικία Μπαρμπούτα με τα λιθόστρωτα σοκάκια και τα επιβλητικά αρχοντικά και θα περάσουμε από την Παλιά Μητρόπολη (11ος αι.). Βλέποντας την ελληνιστική συνοικία “Κυριώτισσα” με τις παλιές πέτρινες κατοικίες, κτισμένες η μια πλάι στην άλλη, που μαρτυρούν μια σπάνια αρχιτεκτονική ομορφιά, θα βρεθούμε στην Εκκλησία του Χριστού (14 αι.) το γνωστότερο βυζαντινό μνημείο της πόλης. Χρόνος για περίπατο και σουβενίρ (μην παραλείψετε το περίφημο ρεβανί) και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Στην τελική τιμή περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή για 3 νύκτες στη Βέροια στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον 4* ή σε παρόμοιο.
 • Καθημερινό πρωινό σε μπουφέ.
 • Δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) συμπεριλαμβανομένου του Ρεβεγιόν την παραμονή Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς.
 • Όλες οι εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο και Ελληνόφωνο συνοδό.
 • Φ.Π.Α.
 • Ελληνόφωνος αρχηγός – συνοδός.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου του γραφείου μας.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ο φόρος διαμονής που ανέρχεται στα 3 € / δωμάτιο / διανυκτέρευση.
 • Είσοδοι μουσείων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων, κάστρων και γενικά όπου απαιτείται.
 • Φιλοδωρήματα, ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά και λοιπά έξοδα.
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.
Αναχωρήσεις : 23/12 & 30/12/2023 Τιμή κατά άτομο
Ξενοδοχείο  Δίκλινο Μονόκλινο Παιδί Τρίκλινο
Αιγές Μέλαθρον 4* 340 € 420 € 150 € 250 €
Αναχωρήσεις : 04/01/24 Τιμή κατά άτομο
Ξενοδοχείο  Δίκλινο Μονόκλινο Παιδί Τρίκλινο
Αιγές Μέλαθρον 4* 310 € 375 € 150 € 235 €
Print Friendly, PDF & Email

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει, τελικό ημερήσιο πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Τα τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία είναι κατόπιν διαθεσιμότητας.

Print Friendly, PDF & Email

Συμπληρώστε τη φόρμα από κάτω για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΒΕΡΜΙΟ – ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ | 4 ΗΜΕΡΕΣ
Από €310
/ ανά Ενήλικας σε Δίκλινο
Από €150
/ ανά Παιδί με 2 γονείς στο ίδιο δωμάτιο
Από €375
/ ανά Ενήλικας σε Μονόκλινο
Από €235
/ ανά Ενήλικας σε Τρίκλινο
 • 3
 • 23/12, 30/12/23 & 04/01/2024
 • Οδική Εκδρομή